Vanaf vandaag elke Woensdag Waxdag

 

Vanaf vandaag iedere Woensdag Waxdag

 

Hoe kun je je het beste voorbereiden?

We geven je bij Puik in Cuijk de gelegenheid om je op te frissen, als je hier thuis nog geen tijd voor hebt gehad. De huid moet namelijk helemaal schoon zijn bij aanvang van de behandeling. Aan te raden is je huid 3 dagen voor de behandeling dagelijks licht te scrubben, dat zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verwijderd zijn en de haren meer rechtop op de huid komen te liggen en voorkomt tevens ingroei van de haren, waardoor het waxen nog makkelijker gaat.

 

Hoe lang moet je haar zijn om het goed te kunnen waxen?

Zorg ervoor dat je je haar in de 2 tot 3 weken voor behandeling niet scheert of knipt. Je haar moet ongeveer een 0,5 centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je (eerste) wax behandeling te halen.

 

Wat moet je aan- en uitdoen?

Tijdens intieme behandelingen zoals Brazilian String Wax zul je je onderkleding volledig moeten verwijderen. Je kunt je bovenkleding echter gewoon aanhouden. Wij streven er juist naar om je je zo comfortabel mogelijk te laten voelen en we begrijpen dat je misschien een beetje zenuwachtig bent.

 

 
Is een waxing behandeling pijnlijk?

De waxmethode van Puik in Cuijk is zo snel en pijnloos mogelijk.We zouden liegen als we je vertelden dat je er niks van voelt, maar het is zeker minder pijnlijk dan je verwacht en wordt steeds minder naarmate je het vaker laat waxen.

 

Hoe gaat het precies nadat je binnen komt?

In de wax ruimte kun je je opfrissen en naar gelang de waxbehandeling je (onder)kleding verwijderen.

 

Tijdens de behandeling wordt de Hot Wax steeds met een houten spatel op een stukje huid aangebracht. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibel plakje dat supersnel wordt verwijderd. Bij sommige behandelingen geven we de voorkeur aan Strip Wax waarbij de wax met een strip wordt verwijderd. Wij kunnen je vragen om mee te helpen bepaalde gedeeltes van de huid aan te spannen of strak te trekken en we vertellen steeds wat we doet en waarom.

 

 
Wanneer kun je je niet laten behandelen bij Puik in Cuijk?

Sommige huidaandoeningen kunnen problemen geven en sommige medicijnen of cosmetica maken de huid gevoeliger of dunner. Als je door de zon verbrand bent, raden we je af te komen de huid zal eerst moeten herstellen. Ook als je antibiotica neemt of hebt genomen in de afgelopen maand, raden we je af om te komen, dit om overgevoeligheid te voorkomen.

 

Mocht je vooraf nog met vragen zitten, dan kun je ons altijd even bellen of je nummer achter laten. We willen je graag helpen!